• Gratis bezorgd vanaf €100,-
  • Deelnemer VTM TV programma
  • 30 dagen Retourneren
  • Rider Owned Webshop

Welkom bij SD Plus, ons nieuwe loyalty programma!

Met SD Plus verdien je SD Punten voor elke aankoop die je op onze website doet. Deze punten kun je verzilveren voor korting op toekomstige aankopen.

Het is onze manier om jou te belonen voor je trouwe steun aan onze website. ;)


Het is eenvoudig om deel te nemen aan SD Plus. Registreer gewoon een account op onze website en start met het verzamelen van SD Punten.
Je zult verrast zijn hoe snel ze oplopen!

Dus, waar wacht je nog op? Word nu lid van SD Plus en start met het verzamelen van SD Punten voor korting op je volgende aankoop!

Hoe werkt het?

1) Maak een account aan

Na het aanmaken van een account kan je beginnen met het verzamelen van SD punten. Als je geen account hebt, kun je geen punten verzamelen. Je ontvangt 50 punten als je je aanmeldt.

2) Doe een bestelling

Verzamel punten door bij ons te winkelen en ontvang kortingsbonnen voor toekomstige aankopen. Hoe meer je besteedt, hoe meer punten je verdient en hoe groter de korting zal zijn.

3) Ontvang je SD Punten

Na je aankoop, worden je punten automatisch toegevoegd aan je account. Je kan je punten op elk moment van de dag bekijken en inwisselen.

4) Verzilver je SD Punten

Je kunt je punten omzetten in kortingscodes linksonder op je scherm. Voor 500 punten ontvang je een kortingscode van 5 euro en voor 1000 punten krijg je een kortingscode van 15 euro.